INGREDIENTES
- Boquerones
- Harina
- 1 melocoton
- 2 tomates
- 1 cucharada de cebolla picada
- Aceite de oliva para freir
- Sal
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
Pelad y trocead en trocitos pequeños los tomates y el melocotón. Colocadlos en un cuenco y agregad la cebolla, la sal, el aceite de oliva virgen y el vinagre. Dejad reposar un ratito.
Por otro lado, limpiad los boquerones, quitadles las espinas (si son grandes o no os gustan), lavadlos y secadlos bien. Enharinadlos bien. Calentad un dedo de alto de aceite en la sartén y, cuando esté caliente, agregad los boquerones. Freidlos hasta que estén doraditos. Sacad a un papel absorvente y servid con la mezcla de melocotón.
¡Que aproveche! :)
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Summer is well settled within us. Stews and ovens have been set aside for a long time now and we all enjoy eating cool food. On this occasion I propose you a mix, that offers a sweet and sour touch.
INGREDIENTS
- Fresh anchovies
- Flour
- 1 peach
- 2 tomatoes
- 1 tablespoon of chopped onion
- Olive oil (for frying)
- Salt
- 1 teaspoon of Sherry vinegar (or other strong vinegar)
- 1 tablespoon of extra virgin olive oil
Meanwhile clean the anchovies, debone them (if the anchovies are big or you just don´t enjoy finding them), rinse and dry them. Coat them with flour. Heat about 1cm deep of olive oil in a pan and, once hot, place the anchovies. Fry until golden, place them over some kitchen paper and serve with the peach mix.
Enjoy! :)
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