INGREDIENTES (para 4)
- 2 y medio calabacines medianos
- 1 patata pequeña
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 quesitos (opcional)
- 1 cubito de avecrem
- 6 hojas de menta
- Agua
Lavad bien los calabacines, pelad la patata y cortadlos en trozos medianos. En una cazuela poned el aceite a calentar. Echad el calabacín y la patata y rehogadlo hasta que empiece a tomar un color doradito todo. Añadid el cubito de avecrem y agua hasta un poco antes de cubrirlos. Cocer durante 20 minutos en la cazuela o 10 si lo hacéis en olla. Añadid los 2 quesitos y las hojas de mentas y triturad con la batidora. Listo para comer :). Ah, y se songela bastante bien, así que podéis hacer de sobra y guardadlo en el congelador.
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What better recipe for celebrating this Saturday Saint Patrick's day than one where green is the main colour? Quick and easy, it is a slight variation to the classic courgette soup. Mint gives a fresh and original touch at the same time that it gives you the opportunity of serving it hot, warm or cold.
INGREDIENTS (Serves 4)
- 2 1/2 medium size courgettes
- 1 small potato
- 2 tablespoons of olive oil
- 2 wedges of Creamy Swiss cheese (optional)
- 1 stock cube
- 6 mint leaves
- Water
Ah, and it survives quite fine to freezing, so if you've got spare you can freeze it for another day.
1 comentario:
Great Rita! I like the color. And in general I love soups so much.
And yes, try the carrot soup with roasted pine nuts. It´s really delicious.
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